E-mailadres

126

BAKKERSBEURS 2012

Van 4 t/m 6 maart stond Amsterdam RAI volledig in het teken van het bakkersvak. Er werd aandacht besteed aan het product, maar ook aan het productieproces, samenwerkingsvormen, winkelinrichting en presentatie.

Ter Haar Bakkerijmachines Nijverdal presenteerde de allernieuwste telg uit de König familie: de Mini Rex Multi. Deze machine is ontworpen om de bestaande kleinbrood verdeel/opboller op te volgen. Hierdoor ontstaat een flinke besparing op werktijd en handeling. De machine weegt en bolt automatisch op en is geschikt voor de ambachtelijke bakkerij.

Als aanvulling op de ATEX goedgekeurde stof – afzuiginstallaties, die aangesloten kunnen worden op kneders en/of meelsilo - installaties, presenteerde Ter Haar voor luchtzuivering in de bakkerij een noviteit.  Dit in de vorm van een stekkerklare stoffilter installatie. Deze kan aan het plafond of aan de muur van de bakkerij worden bevestigd.

Verder werd op de stand de Jelly Concept gedemonstreerd. Met Boyens heeft Ter Haar een primeur in huis. De geleispuitmachines van Boyens zijn bekend om hun hoge capaciteit. Door de speciale verwarming - unit  kan met deze machines bijna onafgebroken gewerkt worden.

Ook werd het prototype getoond van een nieuw systeem, ontwikkeld in samenwerking met Marti Orbak welke kan communiceren met Bake-It. Dus voor alle ondernemers, die inmiddels met het Marti Orbak systeem werken en nog geen machines kunnen aansturen, bestaat de mogelijkheid met dit systeem te koppelen. Ook wordt het systeem als stand-alone systeem op de markt gebracht.

Meer informatie hierover vindt u op onze website.

De beurs is druk bezocht en was daardoor voor zowel exposanten als bezoekers zeer de moeite waard.